27 Şub 2015

Estée Lauder Revitalizing Supreme CC Cream İncelemem

  Herkese tatlı bir günden merhaba :)
Bugünkü konuğum çok severek kullandığım CC krem, Estée Lauder Revitalizing Supreme CC Cream.
Bence efsane olacak CC'lerden kendisi.Beğendiğim bir ürün olduğu için de ağır misafir benim için :)
 
Gündüz makyajlarımda fondöten kullanmaktan çok hoşlanmıyorum.BB'ler ve CC'ler kurtarıcım oluyor çoğu zaman.Bütçem el verdiğince de farklı markaların bu tür kremlerini denemeye çalışıyorum.Bu yüzden CC kremler hakkında epeyce deneyimim oldu.Ve rahatlıkla diyebilirim ki Estée'nin bu kremi en doğal,en etkili CC kremlerden bir tanesi.Kesinlikle verdiğiniz parayı hak ediyor.Ben bu kremi çok sevdiğim bir arkadaşımın önerisi ile tanıdım.İyi ki de tanımışım diyorum.Gerçekten doğal duruşuyla ve yüzüme kattığı aydınlıkla benim vazgeçilmezim oldu...Ürün ilk sürüldüğünde grimsi bir renk.Bu ilk başlarda çok tuhaf geliyordu.
Fon kağıdındaki gri duruşu yukarıda gördüğünüz gibi, ilginç değil mi?
Estée Lauder CC krem
Ancak sürülmeye başlandığında ten rengine dönüyor.Üstelik her ten rengiyle bütünleşip uyumu yakalıyor.Bu özelliğine çok güvenmiş olmalılar ki başka rengi de yok.Tek renk ve her tene uyum...
Ürünün iyileştirici etkisi var.Spf 10 ile güneş koruması da sağlaması benim için artı özellik.Bu ürünle içim rahat bir şekilde dışarı çıkabiliyorum.Krem glowy bitişli yani sürüldükten sonra aydınlık bir görünüm ve ışıltı veriyor.Işıltısını aşağıdaki fotoğrafta yansıtmaya çalıştım.
Estée Lauder CC krem
Eğer siz de yüzünüzde makyaj yokmuş gibi bir hisle güzelleşmek istiyorsanız bu ürünü benim gibi çok seveceksiniz...Kapatıcılığı yok denecek kadar az.Zaten CC'lerin böyle bir amacı da yok.Yüzde renk bütünlüğü sağlıyor, aydınlık ve ışıltılı bir görünümle sağlıklı cilt tonuna sahip oluyorsunuz.Renk düzenleme özelliği gerçekten çok başarılı.Glowy yapısından dolayı karma yağlı ciltlerde gün içinde parlama yapabiliyor.Ben bu sorunu transparan pudramla kolayca çözüyorum.Sivilcelenme yapmıyor.Bunu sürüp çıktığım günlerde cildim canlı ve sağlıklı görünüyor.Bittikçe alınacak demirbaşlarımdan oldu bile...
Umarım aydınlatıcı bir yazı olmuştur.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :)


26 Şub 2015

Avon Ultra Color Absolute Ruj Ripe Rose

  Güzel bir akşamdan merhabalar :)
Bugünkü konuğum Avon Absolute Ruj serisinden " ripe rose "...İşte ta kendisi
 Ben bu rengi çok sevdim.Günlük kullanıma uygun,dudaklarda açık gül kurusu gibi duran,aynı zamanda da pembe alt tonlu nude'a yakın bir renk.
  Ambalajı da pespembe şeker gibi...
Bu iç bileğimdeki duruşu flaşlı çekim 
Bu da flaşsız çekim...Benim doğal dudak rengim pigmentli olduğundan dudaklarıma sürdüğümde kendi dudağım gibi oluyor.Değişiklik istediğim günlerde elim gitmiyor kendisine.Fakat doğal durmak istediğim zamanlarda ilk tercihlerimden biri.
  Beyaz fonda duruşu da böyle :)
 Rujun yapısı,parlak bitişli.Bol nemlendirici etkiye sahip.Sürümü yumuşak ve kolay uygulanabilir.Kalıcığı ortalama iki saat.
Zaten parlak bitişli rujlar kalıcılık açısından mat rujların gerisinde kalıyor...
    Dudaklarınız kuruysa tam sizlik bir seri:)
Avon Absolute Ruj serisi, MAC cremesheenlere benziyor yapı olarak.
     Sevgiyle kalın:)))



25 Şub 2015

Maybelline New York Affinitone Allık

 Bugün sizlere pürüzsüzleştirici etki vaat eden bir allık tanıtacağım."Maybelline Affinitone Blush"
 Bu güzel bir plum ton ben çok sevdim.No:79 Flash Plum...Adının hakkını veriyor.Allıklarda canımı sıkan tozutma olayı da yok denecek kadar az.Ambalajını ve etrafı kirletmeyen allık :)
  Ben bu allığı özellikle sonbahar aylarında çok kullandım yani bulutlu havalara yakışan hoş bir plum rengi.İçinde kahve ton barındıran pembe rujlarımla yakıştırdığım bu allık içinde plum renk barındıran her rujla kullanılabilir.Hatta plum olmayan renklerle de kombinlenebilir.
 Bu tenimdeki duruşu.Ben rengini vermesi açısından bolca sürdüm.Ama siz makyajınızda allığı abartmayın.Canlı göstermesini dileyerek ,allığımızı yanaklarda boca etmemiz güzellikten çok bayağı bir görünüm veriyor bence.
Maybelline' nin bu allık serisini beğendim.

   Sevgiyle kalın:))


24 Şub 2015

Oriflame Optimals Even Out CC krem


   Güzel bir salıdan herkese merhaba,
Bugün sahnede Oriflame Optimals Even Out CC krem var!
    CC kremler, hayatımıza mucize BB'lerden sonra giren,ten makyajında fondoten kullanmayı sevmeyenler için fontone alternatif kremler...Açıkçası fondoten kullanmayı ben de pek sevmiyorum bu yüzden Bb kremlerden sonra CC kremleri duyunca hemen denemek istedim.İşte oriflame CC krem
Oriflame Optimals Even Out CC kreminin vaat ettikleri şunlar:
   -Koyu leke oluşumunu önlemeye yardımcı olma
   -Cilt dokusunu aydınlatma
   -Anında cilt rengini eşitleme ve düzenleme
   -Gözenekleri küçültme
   -Erken yaşlanmayı önleme
   -Cilt dokusunu pürüzsüzleştirme
   -Tüm gün süren mat görünüm
   -SPF 20 ile güneşten koruma

 Evet ürün bunları vaat ediyor.Bu vaatlerini bende ne kadar yerine getirdi tek tek ele alacağım:
   -Koyu lekem olmadığı için önlemeye yardımcı mı bu konuda bilgi veremeyeceğim.
   -Cilt dokusunu cildimdeyken aydınlattı fakat bir ilaç gibi iyi gelecekse makyajım olmadığında da etkisini görmeyi arzu ederdim fakat bu konuda mucize bir ürün değil (belki de benim beklentim bu yönde olduğu için hayal kırıklığı yaşadım)
   -Anında cilt rengimi eşitledi ve düzenledi bizzat görüldü :)
   -Gözeneklerimi sürdüğüm anlarda küçülttü bu arada gözenek problemim çok olmasa da var; ancak cc kremler iyileştirici etki sunduğu için ben bu etkiyi cc mi sildiğimde de görmek isterim doğal olarak ve ben cc kremimi çıkarttığımda böyle bir etki gözlemlemedim sürdüğünüz andan bahsedersek evet bu etkisi var..
   -Erken yaşlanmayı önlemeye gelince içindeki spf 20 den kaynaklanan güneş koruması olduğu için önleyeceğini düşünüyorum.Çünkü yaşlanmayı hızlandıran en önemli faktörün zararlı güneş ışınları olduğunu düşünüyorum.
   -Cilt dokumu,uyguladığım zamanlarda pürüzsüzleştirdi ( ki yoğun olmasa da beyaz yağ butocuklarım var bunları epeyce örttü ve görünümünü düzgünleştirdi.)
   -Tüm gün süren mat görünüm bende pek işe yaramadı.Bu arada benim t bölgem yağlıya dönük karma.Gün içinde parlama yapabiliyor.Kuru ciltlerde matlık sağlayabilir. 
   -Spf 20 koruması gerçekten var.Kullandığım dönemde leke yapmadı.Bu arada güneşten çok etkilenen bir cildimin olmadığını da belirtmem gerekir.
Bendeki light rengi buğday tenimde biraz açık durduysa da sürdükten kısa bir süre sonra tenimle bütünleşti çok sırıtmadı:)
Üstteki bileğimde krem yok damarlarım daha ön planda, alt bileğimde örtücülüğünü görebilirsiniz.Örtücülük konusunda bence fondoten kadar başarılı. 
  Yazıma son vermeden şunu eklemeden geçemeyeceğim bu krem benim cildimde kullanımdan sonra tek tük sivilcelenme yaptı.İçeriğine baktığımda gliserin ve dimeticone var.Dimeticone bir çeşit silikon gözenekleri tıkadığını biliyorum,gliserin bir çeşit yağ.Bunlara benim cildimin hassasiyeti olabilir.Sizde böyle bir sorun olmayabilir.Bunu belirtmiş olmam da dürüstlük açısından benim için önemli...
 
      Umarım aydınlatıcı bir yazı olmuştur.
Sevgiyle kalın :) ✌️

23 Şub 2015

MakeUp Factory Ruj

Herkese merhaba, bu yazımda sizlere "MAKE UP FACTORY" markasının nude(çıplak renk denen) tonlarda bir rujundan bahsedeceğim..gloss yapıda olan bu ruju koyu göz makyajı yaptığım zamanlarda dudaklarımı çıplak bırakmak istediğim zaman kullanıyorum.Su gibi duruyor dudaklarda...
Ambalajı bu şekilde metal renkte,parlak ve şık
Çok tatlı bir ton değil mi?

Bu iç bileğimdeki duruşu..FoToğrafı iyi alamadım bunun için sizlerden özür diliyorum.Şimdilik profesyonel bir makinem yok telefondan çektim:)
Bu da dudaklarımdaki duruşu.Parlak bir ruj extradan parlatıcı sürmenize gerek kalmıyor.Bu ruju sürmeden önce dudak altına pudra sürdüğümde daha iyi örtücülük sağladım.Ancak yukarıdaki uygulamamda pudra yok.Dudak rengim koyu olmasına rağmen beklediğimden daha iyi sonuç aldım.
 Gayet nemli,ışıldayan bir yapısı var.Kesinlikle simli değil.Parlaklığını kremsi formülünden alıyor...
Bunu makeup sitesinden çektim işaretli olan renk bu..Rujun adı Glazed Peach no:20. Gerçekten de tatlı bir şeftali tonu.Ancak Gloss yapıda olmasından dolayı pek kalıcı değil.2 saatte tazelemeniz gerekiyor.Bir şeyler yiyip içtiğimde süre daha da kısalıyor malesef.Sizin sevdiğiniz nude çıplak rujunuz hangisi?Sevgiyle kalın✌️

Avon Carnation Ruj

Herkese güzel bir günden merhaba,öncelikle bu benim ilk yazım blog alemine yeni katıldım.Amacım kullandığım ürünler hakkında yorum yaparak ya da bu ürünlerin görsellerini paylaşarak almak isteyen arkadaşlara naçizane fikir vermek :) Bugün sizlere avon carnation ruj rengini tanıtmak istedim çok severek kullandığım mavi alt tonlu olduğunu düşündüğüm ama aynı zamanda tatlı duran soğuk olmayan bir ton, bakalım siz nasıl bulacaksınız?
İşte avon carnation rengi bu.bu rujun seri adını bilmiyorum ama internette aratırsanız seriyi öğrenebilirsiniz,kusuruma bakmayın:)
Bu da beyaz fon kağıdında ve elimde duruşu...ben sarı alt tonlu buğday tenliyim  sizde farklı durabilir.herkese yakışacağını düşündüğüm tatlı,masum bir renk .Günlük kullanıma uygun buldum.Almayı düşünenlere yardımcı olmuşumdur umarım.Sevgiyle kalın😘✌️🐸